Udarne vijesti

Blackjack je jednostavno jedna od najpopularnijih igara za igrače američkih online kasina. I dok većina web kockarnica nudi sjajne bonuse za prijavu, možda nećete moći iskoristiti svoj bonus za prijavu igrajući blackjack. Ako ste entuzijast za blackjack, morat ćete potražiti posebne bonuse za blackjack ili kasina koji vam omogućuju da očistite svoj bonus za prijavu igrajući blackjack. Uvjeti za čišćenje bonusa možda neće biti istaknuti na mjestu. Često nisu na početnoj stranici i možda ćete morati čačkati po karti web stranice kako biste pronašli bonus uvjete. Ali to je jedini način da budete sigurni koji su vaši zahtjevi za igranje za brisanje vašeg bonusa za prijavu.

Zašto toliko mnogo američkih online kasina isključuje blackjack bonuse? Djelomično to ima veze s niskim rubovima kuće s blackjackom i nemogućnošću da se spriječi brojanje karata od strane igrača na mreži (iako korištenje kontinuirano miješanih paleta od osam špilova karata znatno smanjuje korisnost brojanja karata). Međutim, ako možete ispuniti svoje zahtjeve za bonus igrajući blackjack, to je dobar način da izgradite početni bankroll ako ste kompetentni u osnovnoj strategiji blackjacka.

Zapravo, lov na blackjack bonuse postao je popularna zabava među igračima blackjacka u američkim online kockarnicama. Najbolji igrači mogu na tome zaraditi stabilan novac uz vrlo malo rizika. Praksa uključuje stvaranje novog računa u online kasinu isključivo kako bi se iskoristili njihovi bonusi za blackjack. Nije neuobičajeno pronaći 100% depozitne bonuse koji omogućuju igraču da dobije $500 u žetonima za $250 početnog depozita. Naravno, ne možete odmah unovčiti. Kockarnice imaju različita pravila o prevrtanju novca određeni broj puta prije nego što možete podići bonus novac. Ali igrači blackjacka koji koriste optimalnu strategiju blackjacka mogu i zaista dolaze naprijed u kasinima gdje mogu dobiti bonuse za blackjack.

Bonusi također dolaze s drugim odredbama. Na primjer, samo rijetko igrači kasina u SAD-u mogu online koristiti svoje bonuse za klađenje na ruletu, jer je previše jednostavno zaštititi se od oklada na ruletu. Ali ako nađete jedan od onih rijetkih kockarnica koji dopušta da se rulet računa prema zahtjevima igranja, to bi mogao biti jedan od vaših najboljih načina da ispunite zahtjev i unovčite svoj bonus.

Čak i na stranicama koje dopuštaju američkim igračima i imaju blackjack bonuse, vrlo je važno da pažljivo pročitate odredbe i uvjete bonusa. Ako postoji nešto u njima što ne razumijete, često se možete obratiti korisničkoj podršci uživo putem telefona ili putem chata uživo i zamoliti ih da vam to razjasne.

Blackjack će uvijek biti vrhunska kasino igra, bez obzira na prisutnost ili odsutnost blackjack bonusa. Brz je, uzbudljiv i uključuje vještinu kao i sreću, a prednosti kuće su općenito niske (osim na određene posebne oklade, kao što je oklada na “osiguranje”). Pronalazak kasina koji nudi bonuse za blackjack odlična je vijest za ljubitelje blackjacka. Ali čak i kockarnice koje ne nude bonuse za blackjack nude uzbuđenje i nisku prednost, te imaju uspješne operacije blackjacka.