GRADOVI 2017

08. - 09. srpnja - OREBIĆ / Pelješac /


 

01.- 02. srpnja - RIBNICA NA POHORJU Slovenija

02. - 03. lipnja - SEVNICA Slovenija

19. svibnja - JASTREBARSKO

 

Pozivamo sve građane i građanke na besplatna probna ronjenja pod punom ronilačkom opremom uz sigurnost instruktora ronjenja.

Prvi i jedini ronilački promotivni projekt Pogled u plavo koji spaja sigurnost u ronjenju, promociju ronjenja, edukaciju, ekologiju te podvodnu izložbu i nakon sedam godina neumornog rada na promociji Hrvatske kroz ronjenje, ljepota hrvatskog podmorja i općenito ronjenja kao aktivnosti nastavlja sa svojim gostovanjima, ovaj put u Jaski.

Dali ste znali da je projekt idejom iz JASKE !!!!

U suradnji sa Ronilačkim klubom HRVI NEMO-ADRIATIC i Ronilačkim klubom AdriatiCro Jastrebarsko Pogled u plavo nastupiti će na Strossmayerovom trgu u središtu Jaske u petak 19. svibnja 2017. godine.

Svi posjetitelji imati će priliku upoznati čari, vještine i tehnike ronjenja 19. svibnja 2017. god. u periodu od 17:00h do 21:00h.

Na svoj već prepoznatljiv i atraktivan način, u montažom bazenu promjera 10 metara i dubine 1 metar, instruktori ronjenja Nemo Adria Rescue Teama koji su ujedno i članovi Specijalističke ronilačke postrojbe Grada Zagreba pri Uredu za upravljanje u hitnim situacijama zajedno s instruktorima i roniocima ronilačkog kluba HRVI NEMO-ADRIATIC i AdriatiCro Jastrebarsko  biti će na raspolaganju svim građanima i građankama Jastrebarskog  koji žele isprobati i osjetiti čari ronjenja s ronilačkom opremom, te uz osnovnu poduku iz ronjenja omogućiti im prvi zaron.

Kroz projekt Pogled u plavo posjetitelji imaju priliku na unutarnjim stranicama bazena roneći pogledati podvodnu izložbu fotografija poznatog hrvatskog podvodnog fotografa Marjana Radovića.    

  Manifestacija se odvija pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma RH i u suradnji sa Hrvatskom turističkom zajednicom. medijski pokrovitelji:

       ( KLIKNI NA SLIKU )

09. - 10. svibnja - Grad RAB

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Proslava dana Grada Raba

kroz Pogled u plavo

Pozivamo građane i građanke Grada Raba na besplatna probna ronjenja tijekom dva dana pod punom ronilačkom opremom uz sigurnost instruktora ronjenja.        

Projekt Pogled u plavo i drugu godinu za redom gostuje u Gradu Rabu,

09. i 10. svibnja 2017. godine.

             Povodom proslave dana Grada Raba, Grad Rab osigurao je i ove godine besplatna probna ronjenja za sve građane i građanke Raba.

 Svi zainteresirani posjetitelji imati će priliku 09. svibnja 2017. god od 10:00h do 22:00h i 10. svibnja 2017. od 10:00h do 17:00h okušati se u ronjenju pod punom ronilačkom opremom uz stručno vodstvo instruktora ronjenja ronilačkog kluba Amfora i ronioca  Nemo Adria Rescue Teama koji su ujedno i članovi Specijalističke ronilačke postrojbe Grada Zagreba za spašavanje iz vode pri Uredu za upravljanje u hitnim situacijama.

            Na svoj već prepoznatljiv način u montažnom bazenu promjera 10 metara i dubine 1 metar svi posjetitelji manifestacije imati će priliku upoznati se s ronilačkom opremom, tehnikama i vještinama ronjenja, te uživati u čarima ronjenja.

            Stvarnom doživljaju dubine pridonosi i podvodna izložba fotografija, poznatog hrvatskog podvodnog fotografa, Marjana Radovića koja se nalazi na unutarnjim stranicama bazena.

            Nakon kratke poduke iz ronjenja, uz sigurnost instruktora ronjenja svi posjetitelji će moći uživati u razgledavanju podvodne izložbe.

Cilj projekta i gostovanja u Gradu Rabu je potaknuti čim veći broj najmlađih na bavljenje sportom i vodenim aktivnostima.

            Projekt Pogled u plavo promovira Hrvatsku kao destinaciju ronjenja, ljepote hrvatskog podmorja i ronjenje kao aktivnost, a čari ronjenja imati će priliku iskusiti i oni najmlađi u Gradu Rabu.

Manifestacija se odvija pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma Republike Hrvatske i u suradnji sa Hrvatskom turističkom zajednicom.


  


 

06. - 07. svibnja - SISAK

                                                                                                                  

POGLED U PLAVO dolazi u Grad Sisak

 

Pozivamo sve učenike osnovnih i srednjih škola na besplatna probna ronjenja tijekom dva dana pod punom ronilačkom opremom uz sigurnost instruktora ronjenja.

Prvi i jedini ronilački promotivni projekt Pogled u plavo koji spaja sigurnost u ronjenju, promociju ronjenja, edukaciju, ekologiju te podvodnu izložbu i nakon sedam godina neumornog rada na promociji Hrvatske kroz ronjenje, ljepota hrvatskog podmorja i općenito ronjenja kao aktivnosti nastavlja sa svojim gostovanjima, ovaj put u Gradu Sisku.

Na poziv Grada Siska, a u suradnji sa RK Sisak Pogled u plavo nastupiti će na sisačkom korzu u Sisku 6. i 7. svibnja 2017. godine.

Svi posjetitelji imati će priliku tijekom dva dana upoznati čari, vještine i tehnike ronjenja 6. svibnja 2017. god. u periodu od 10:00h do 20:00h dok se besplatna probna ronjenja nastavljaju i 7. svibnja  2017. god. od 10:00h do 18:00h.

Na svoj već prepoznatljiv i atraktivan način, u montažom bazenu promjera 10 metara i dubine 1 metar, instruktori ronjenja Nemo Adria Rescue Teama koji su ujedno i članovi Specijalističke ronilačke postrojbe Grada Zagreba pri Uredu za upravljanje u hitnim situacijama zajedno s instruktorima i roniocima ronilačkog kluba RK Sisak  biti će na raspolaganju svim građanima i građankama Siska  koji žele isprobati i osjetiti čari ronjenja s ronilačkom opremom, te uz osnovnu poduku iz ronjenja omogućiti im prvi zaron.

kroz projekt Pogled u plavo Grad Sisak omogućio je svim zainteresiranim posjetiteljima manifestacije da besplatno zarone pod punom ronilačkom opremom uz stručno vodstvo instruktora ronjenja i na unutarnjim stranicama bazena pogledaju podvodnu izložbu fotografija poznatog hrvatskog podvodnog fotografa Marjana Radovića.

            Nositelji promocije ronjenja uz specijalistički ronilački tim za spašavanje iz vode pri Uredu za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba je i ronilački klub RK Sisak.

       Manifestacija se odvija pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma RH i u suradnji sa Hrvatskom turističkom zajednicom.

Sva gostovanja Pogleda u plavo možete pratiti na stranicama www.pogleduplavo.hr  službene stranice projekta te naših medijskih pokrovitelja NARODNOG RADIJA www.narodni.hr , SCUBALife magazina i web stranicama www.scubalife.hr   

 

Budite i Vi dio teama

Pogled u plavo!

 

 

 

01. - 02. svibnja - PLITVIČKA JEZERA

Inovativna proslava 1. svibnja u Općini Plitvička jezera - promocija ronjenja na glavnom gradskom trgu

 

DNEVNIK.hr 

SCUBALife

 POGLED U PLAVO 

Povodom proslave 1. svibnja međunarodnog praznika rada Općina Plitvička jezera odlučila je ove godine za svoje sugrađane i posjetitelje 1. i 2. svibnja 2017. godine ponuditi  nesvakidašnju, jedinstvenu i inovativnu  manifestaciju Pogled u plavo.

Pogled u plavo koji već sedmu godinu za redom neumorno radi na promociji Hrvatske kroz ronjenje, promociji hrvatskog podmorja i općenito ronjenja kao aktivnosti dolazi u Općinu Plitvička jezera, a originalnost i inovativnost ovog projekta od velikog je značaja za cjelokupnu turističku ponudu područja na kojem se realizira..

Kroz projekt Pogled u plavo svi zainteresirani posjetitelji manifestacije imati će priliku tijekom dva dana  upoznati čari i vještine ronjenja te besplatno zaroniti pod punom ronilačkom opremom  u Općini Plitvička jezera  1. svibnja 2017. godine od 10:00h do 22:00h dok se besplatna probna ronjenja nastavljaju i 2. svibnja 2017. god. od 10:00h do 17:00h.

U večernjim satima 1. svibnja 2017.god. s početkom u 21:00h, 22:00h i 23:00h  posjetitelji će imati priliku roniti uz muziku i rasvjetu uz atraktivni laser show i scenografiju igre svjetala koja osvjetli bazen i manifestaciju digne na još jedan viši nivo.

Na svoj već preoznatljiv način, u montažnom bazenu projekta Pogled u plavo promjera 10 m za sigurnost svih ronioca početnika pobrinuti će se ronioci i instruktori Nemo Adria Rescue Teama koji su ujedno i članovi Specijalističke ronilačke postrojbe Grada Zagreba za spašavanje iz vode pri Uredu za upravljanje u hitnim situacijama.

 Oni koji još nisu upoznali ljepote i vještine ronjenja s ronilačkom opremom imati će priliku napokon zaroniti i na unutarnjim stranicama bazena pogledati podvodnu izložbu fotografija ljepota hrvatskog podmorja, podvodnog fotografa Marjana Radovića.

Manifestacija se odvija pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma RH i u suradnji sa Hrvatskom turističkom zajednicom.

Sva gostovanja Pogleda u plavo možete pratiti na stranicama www.pogleduplavo.hr  službene stranice projekta te naših medijskih pokrovitelja NARODNOG RADIJA www.narodni.hr , SCUBALife magazina i web stranicama www.scubalife.hr   

Budite i Vi dio teama

Pogled u plavo!